• Non ci sono risultati.

DECI TOATE PĂRȚILE PERICULOASE ALE APARATULUI TRE- TRE-BUIE SĂ FIE FĂCUTE IREPARABILE, ÎN SPECIAL PENTRU COPIII

CARE S-AR PUTEA JUCA CU APARATUL.

DESCRIEREA PRODUSULUI Fig.A 1. Împingător

2. Capac

3. Filtru centrifugal 4. Bază filtru 5. Clemă de blocare

6. Recipient detașabil pentru pulpă 7. Baza motorului

8. Buton pornire/oprire 9. Piciorușe antialunecare 10. Cablu de curent 11. Recipient din plastic

Storcător de fructe Manual de instrucțiuni

RO

INTRUCȚIUNI DE FOLOSIRE:

După despachetarea aparatului trebuie să spălați toate componentele, în afară de baza motorului în apă caldă cu detergent de vase.

ASAMBLARE:

Puneți unitatea de motor pe o suprafață netedă și uscată.

Puneți recipientul și cupa pe carcasa motorului, inserați baza filtrului și filtrul centrifugal aplicând puțină presiune.

Puneți capacul prin inserarea canelurii în fanta acestuia aflată pe baza filtrului.

Ridicați clema de blocare pentru a o insera în fantele capacului până se aude un clic.

Aparatul este echipat cu un sistem de blocare de siguranță; pentru a face aparatul capacul trebuie să fie închis corect cu clema de blocare.

Efectuând operațiunea în ordine inversă, diferitele componente ale aparatului vor putea fi îndepărtate; operațiune necesară pentru efectuarea curățării.

CUM SE FOLOSEȘTE:

Spălați bine și tăiați în bucăți fructele și legumele pe care doriți să le stoarceți.

Fructele cu coajă groasă trebuie decojite. Îndepărtați părțile tari din fructe precum sâmburii și semințele (cum ar fi din piersici, caise, cirese, prune, pepene etc.).

IMPORTANT: Sucul obținut trebuie consumat în 24 ore.

Conectați cablul de curent la priza electrică. Asigurați-vă că butonul de pornire/oprire este setat pe 0.

Puneți butonul de pornire/oprire pe I, inserați bucățile de fructe sau legume în gura capacului și apăsați ușor cu împingătorul.

!AVERTISMENT! Nu vă folosiți degetele pentru a împinge fructele.

În timpul centrifugării fructelor și legumelor puteți muta butonul de pornire/oprire pe poziția II pentru viteză mărită.

Nu operați aparatul mai mult de 1 minut. Lăsați motorul să se odihnească cel puțin 2 minute înainte de repornire.

La final, opriți aparatul prin setarea butonului de pornire/oprire la 0.

Deconectați cablul de curent de la priza electrică.

Turnați sucul într-un pahar pentru a fi servit.

CURĂȚARE ȘI ÎNGRIJIRE:

Asigurați-vă că aparatul este deconectat.

Vă recomandăm curățarea imediată după folosire, cel mai bine înainte ca resturile de mâncare să se usuce.

Curățați carcasa motorului cu un prosop umed. Nu cufundați în apă. Nu pulverizați soluții de curățat direct pe carcasa motorului.

Curățați împingătorul, capacul, baza filtrului și recipientul cu apă caldă și detergent de vase lichid.

Spălați filtrul centrifugal cu apă, puteți folosi de asemenea o perie NON-METALICĂ ; aveți foarte mare grijă deoarece lamele sunt foarte ascuțite.

DATE TEHNICE Putere: 500W

Alimentare: 220-240V~ 50/60Hz

În scopul îmbunătățirii perspectivei Beper își rezervă dreptul de a modifica produsul în cauză fără noti-ficare sau reconstruire.

Storcător de fructe Manual de instrucțiuni

Directiva Europeană 2011/65/EU privind Deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), pretinde ca electrocasnicele să nu pot fi scoase din uz prin deșeurile normale nesortate. Aparatele vechi trebuie colectate separat pentru a optimiza restabilirea și reciclarea materialelor pe care le conține și pentru a reduce impactul asupra sănătății umane și asupra mediului. Simbolul tomberonului cu roți barat de pe produs vă amintește de obligația dvs referitoare la scoaterea din uz a unui aparat, și anume că acesta trebuie colectat separat.

CERTIFICAT DE GARANȚIE

Acest aparat a fost verificat în fabrică. De la data achiziționării originale se aplică o garanție de 24 luni la material și defecte de producție. Bonul fiscal trebuie predat împreună cu certificatul de garanție în cazul unei reclamații.

Garanția este valabilă numai cu un certificat de garanție și bon fiscal pe care apare data achiziționării și modelul aparatului.

Pentru orice asistență tehnică, vă rugăm contactați direct vânzătorul sau sediul nostru central pentru a păstra eficiența aparatului și pentru a NU anula garanția.

CONDIȚII DE GARANȚIE

Dacă aparatul prezintă defecțiuni ale materialelor defecte și/sau producție în timpul perioadei de garanție, noi vă garantăm reparația gratuită în condițiile în care:

- Aparatul a fost folosit corespunzător și conform scopului pentru care a fost creat.

- Aparatul nu a fost modificat.

- Bonul fiscal trebuie prezentat.

- Uzura normală și excesivp nu face obiectul garanției.

De aceea orice parte care ar putea fi ruptă accidental sau prezintă semne vizibile de uzură la produsele con-sumabile (precum la lămpi, baterii, elemente de încălzire ...) părțile estetice sunt excluse din garanție și orice defect rezultat din nerespectarea regulilor privind utilizarea, neglijența în folosire și/sau întreținerea aparatului, nepăsare, greșeală sau instalare improprie, deteriorare în timpul transportului și orice altă deteriorare neatribu-tabile pentru furnizor.

Pentru orice defecțiune care nu poate fi reparată în perioada de garanție, aparatul va fi înlocuit gratuit. În orice caz, dacă partea care trebuie înlocuită din cauza defecțiunilor, ruperii sau funcționării eronate este un accesoriu și/sau o parte detașabilă a produsului, Beper își rezervă dreptul de a înlocui numai partea defectată și nu întreg produsul.

Chiar și după expirarea garanției acordăm întotdeauna atenție reparațiilor aparatelor defectate. Pentru suport tehnic și/sau reparații după perioada de garanție ne puteți contacta direct la adresa de mai jos: CONTACTAȚI DISTRIBUITORUL DIN ȚARA DVS. SAU DEPARTAMENTUL DE VÂNZĂRI BEPER. E-MAIL assistenza@be-per.com CARE VA TRIMITE MAI DEPARTE ANCHETA LA DISTRIBUITORUL DVS.

Odšťavňovač Pokyny pro bezpečnost a použití

CZ

Documenti correlati